Jaapani moelooja Kenzo Takada suri koroona tagajärjel

81-aastane Jaapani moelooja Kenzo Takada suri Pariisis koroonaviirusega nakatumise tagajärjel. Kuigi Takada jäi pensionile juba 1999. aastal, osales ta jätkuvalt firma tegevuses.

Kenzo töötas end ise üles. Ta külastas Pariisi esmakordselt 1965. aastal, kui oli 26-aastane. Esimene kollektsioon valmis 1970. aastal, vahendab Daily Mail.

Esimene Kenzo pood avati Pariisis 1976. aastal. Alates 1988. aastast hakkas Kenzo ka parfüüme valmistama. Alates 1993. aastast kuulub Kenzo Prantsuse luksustoodete firmale LMVH, mis esindab veel selliseid brände nagu Fendi, Givenchy ja Marc Jacobs.

Japanese fashion designer Kenzo Takada dies in Paris from Covid-19

Kenzo Takada, 81, died at the American hospital of Paris, in Neuilly-sur-Seine He is known worldwide as Kenzo, a name which he shares with his fashion brand A spokesman confirmed that he died from coronavirus while in hospital today The Japanese fashion designer who founded Kenzo has died from coronavirus today in a hospital near Paris.

Kommentaarid
(Külastatud 353 korda, 1 külastust täna)