WRC Rally Estonia teine võistluspäev: Tänak juhib ülivõimsalt, Rovanperä 4. kohal

Pärast WRC Rally Estonia teist võistluspäeva ja 11. kiiruskatset juhivad 12-sekundilise edumaaga Hyundail sõitvad eestlased Ott Tänak-Martin Järveoja.

Teisel kohal on samuti Hyundai ekipaaž, Eestis väga kiiret sõitu näidanud iirlased Craig Breen-Paul Nagle. Kolmandal kohal on Toyota ekipaaž, prantslased Sébastien Ogier-Julien Ingrassia, jäädes liidrist maha 29 sekundit.

Soomlastest parimad on neljandal kohal Toyota ekipaaž Kalle Rovanperä-Jonne Halttunen, kaotus liidrile 35 sekundit.

No Title

TOP 8 AFTER 11 STAGES – ROVANPERÄ INTO 4TH, TÄNAK MAINTAINS HEALTHY LEADWhat a day it has been for the top crews! Many moments, rough roads, big mistakes.. here is the list of those who managed to make it through Saturday.#WRC #RallyEstonia #VisitEstonia pic.twitter.com/emcl561Q8M

Kommentaarid
(Külastatud 249 korda, 1 külastust täna)