VIDEO: Helsingis politsei eest põgenenud takso üritas politseinikule otsa sõita

Politseipatrulli eest põgenenud takso üritas Helsingi politsenikule otsa sõita. Asja kohta on olemas video, kus on näha, kuidas politseiauto peatus ülekäigurajal ning sealt astus välja konstaabel, relv käes.

Lugu juhtus täna laupäeva varahommikul Helsingis Erottajankatul. Politsei võttis kinni isiku, keda kahtlustatakse ametiisikule vägivaldses vastuhakus ja liikluse ohustamises, vahendab Helsingin Sanomat.

Kinni võetud taksojuht sõitis taksofirma Taksi Helsinki kaudu. Taksofirma teatas, et ei kasuta enam selle juhi teenuseid.

Videos on näha, kuidas politseiautoi peatub ülekäigurajal ning sellest väljunud politseinik läheneb relv käes taksole. Pärast seda sõitis takso minema ja oleks peaaegu ühele politseinikule otsa sõitnud.

TikTok

NTR (@g.cariif) has created a short video on TikTok with music original sound. | Mitä tässä kävi, mp? #fry #suomi

Kommentaarid
(Külastatud 910 korda, 1 külastust täna)