Vennad Ahmed ja Mohammed avasid Soomes ratastel juuksuritöökoja ja seda saadab edu

Keegi poleks uskunud, et juuksuritöökoda mahub ära kaubikusse. Aga vennad Ahmed ja Mohammed tegid selle Soomes ära ning nüüd on laiendamas tegevust.

Barber Mobile pakub võimalust tellida omale Helsingi piirkonnas juuksur koduukse juurde. Teenuse saab tellida veebist ning juuksur sõidab soovitud kohta. Väljast on see nagu tavaline kaubik, aga seest viimase peal sisustatud juuksurisalong, vahendab MTV.

Mobiilse juuksurisalongi idee autorid on vennad Ahmed ja Mohammed Al-Khayyat. Nad ütlevad, et leidsid, et selline asi sobib kiire elurütmiga inimestele.

Tööjaotus on lihtne: Mohammed lõikab juukseid ning Ahmed tegeleb kontoripoole ja müügiga. Praegu on sisse elamise periood ja kalender pole veel päris täis. Ettevõte asutati kõige sügavamal koroona-ajal märtsikuus. Vennad tunnistavad, et kliente tuleb kogu aeg juurde. Eesmärk on saada 10 klienti päevas.

Kaubik-juuksuris saab isegi juukseid pesta, selleks on veenõu ja soojendamise võimalus. Pesuvesi läheb omakorda eraldi kanistrisse. Stiilse sisustuse juurde kuuluvad lisaks juuksuritarvetele veel väike külmik ja kohvimasin. Juuksuritool on mugav ning taustaks mängib muusika, nagu tavalistes salongides.

Kaubikus on soojendi ja isoleeritud seinad, nii et talvel pole külm. Ventilatsioon on nii salongi ees- kui tagaosas ning vajadusel saab avada akna. Praegu saadakse elekter generaatori pealt, selle häält pole salongi poolele kuulda.

Vennad tahavad tegevust laiendada, kuna praegu pakutakse lõikust ainult meestele. Nüüd on tellitud teine auto ja see hakkab teenindama nii naisi kui mehi. Meestel on aga usk suur, sest auto muutmine juuksuritöökojaks poole odav lõbu. Esimene auto maksis 45 000 eurot, teine paremini varustatud mudel maksab 60 000 eurot.

Teise auto puhul on sisse viidud täiendused, näiteks on seal salongi poolel aken. Elektrit tahetakse võtta akude pealt ning paigaldada päiksepaneelid, et generaatorit poleks enam vaja. Uus auto saab valmis ligi kuu aja pärast, nii et peagi saavad hakata naised teenust nautima.

MTV testis teenust ja auto saabus täpselt õigel ajal soovitud kohta. Autos oli koroona-ajale kohaselt maskis juuksur. Juuksed lõigati ära vähem kui poole tunniga. Juuksuri veebis on üleval ka hinnad, näiteks maksab lõikus 35 eurot, lastele 25 eurot.

Kommentaarid
(Külastatud 2,112 korda, 1 külastust täna)