Vantaa kooli hoovis peksti oimetuks 14-aastane õpilane – kiirabi ega politseid kohale ei kutsutud

Vantaal Havukoski kooli hoovis peksti oimetuks 14-aastane õpilane. Asja uurib politsei. Juhtum oli reede, 11. septembri pealelõunal.

Kahtlusalune on teise kooli poiss, kes on teadaolevalt üle 15-aastane. Politsei uurib asja kui vägivallatsemist, vahendab Iltalehti.

Kannatanut oli löödud vastu nägu, misjärel kukkus ta maha. Pärast seda peksis kahtlusalune kannatanut. Peks oli nii suur, et kannatanud kaotas teadvuse. Asja pealt läinud isikud kutsusid appi õpetaja. Kooli töötajad aga ei kutsunud kohale kiirabi ega politseid.

Kannatanu pääses omal jõul koju, kust ta viidi haiglasse. Politsei sai asjast teada alles haigla kaudu. Juhtum jäi kooli valvekaamera salvestisele.

Havukoski juhtum on juba teine sarnane Vantaal lühikese aja jooksul. Vantaa linn teatas 21. septembril, et Kytöpuisto koolis peksid 6. klassi õpilased 15. septembril kaasõpilast. Juhtumi kohta levis sotsiaalmeedias Snapchati kaudu salvestatud video.Kannatnut oli pekstud ning siis kägistatud, nii et ta ära teadvuse kaotas. Kannatanu oli kukkunud maha ja teda oli maas olles pekstud.

14-vuotias poika hakattiin tajuttomaksi koulun pihalla Vantaalla – henkilökunta ei soittanut ambulanssia tai poliisia

Vantaalaiskoulun valvontakamera tallensi koko julman tapahtuman. Itä-Uudenmaan poliisin tilannekeskuksesta vahvistetaan Iltalehdelle tiedot, joiden mukaan 14-vuotias oppilas pahoinpideltiin tajuttomaksi Vantaan Havukosken koulun pihalla. Asiasta ensin kertoneen MTV Uutisten mukaan välikohtaus sattui perjantai-iltapäivänä 11. syyskuuta. Asiaa tutkitaan tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. Epäiltynä on toisen koulun poika, joka tilannekeskuksen mukaan on “yli 15-vuotias”.

Kommentaarid
(Külastatud 2,476 korda, 1 külastust täna)