Ühest Helsingi söögikohast on saadud ligi 40 koroonaga nakatumist

Terviseameti peaarst Taneli Puumalainen ütles kolmapäeva õhtul Yle saates A-studio, et ühest Helsingi söögikohast on alates septembri keskpaigast saadud ligi 40 koroonaviirusega nakatumist. Puumalainen ei maininud söögikoha nime.

Puumalainen ütles, et tegemist on kohaga, mis on kaua aega avatud. Saates oli arutusel, kas koroona võib levida ööklubides ja mil määral, vahendab Iltalehti.

Puumalainen ütles, et tema teada on söögikoht jätkuvalt avatud. Peaarst lisas, et ei taha kedagi süüdistada, aga see näitab, kuidas koroona levib. Islandil oli sarnane juhus, kus kahest söögikohast tuli ligi 100 koroonaga nakatumist.

See näitab, et söögikohtade kaudu nakatumine on olemas ja seda üritatakse nüüd lahtioleku piirangutega vähendada.

THL:n ylilääkäri Ylen A-Studiossa: Helsinkiläisravintolasta tullut liki 40 koronatartuntaa syyskuun puolivälin jälkeen

THL:n ylilääkäri Taneli Puumalainen ei maininnut ravintolaa nimeltä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri Taneli Puumalainen kertoi keskiviikkoiltana Ylen A-studiossa, että Helsingissä on ravintola, josta on tullut kohta 40 koronatartuntaa. Lähetyksessä käsiteltiin, leviääkö korona yöelämässä ja millaisissa määrin. Puumalainen ei maininnut ravintolaa nimeltä, mutta kertoi kyseessä olevan “pitkään auki oleva ravintola”.

Kommentaarid
(Külastatud 1,336 korda, 1 külastust täna)