Turus on väljas söömas käinutel tuvastatud koroonaga nakatumine – kontrolli end, kui seal käisid

Turu linnavalitsus teatas, et linnas on söögikohtades käinutel tuvastatud koroonaviirusega nakatumised, mistõttu võis nakkus edasi kanduda.

Viis noort inimest on nakatunud pärast seda, kui nad käisid neljapäeval, 3. septembril Turu linnas asuvas Heidi’s Bier Bar’is. Lisaks võis nakkusega kokkupuuteid olla 5. septembril kella 22-01 ajal ööklubis Studio, vahendab Iltalehti.

kõigil neis kohtades sel ajal käinutel palutakse kontrollida oma tervist ning vähimagi kahtluse korral minna tegema koroonatesti.

Turus on võimalikud nakatumised olnud ka eri tudengiüritustel, mistõttu palutakse ka seal käinutel end jälgida.

Koroonaviiruse haiguse vaevused on kurguvalu, lihasvalu, väsimus, nohu, iiveldus, kõhulahtisus, palavik, köha ja õhupuudus. Noortel võib koroonaviiruse haigus olla ilma haigusnähtudeta või leebete nähtudega, aga ikka on vaja lasta testi teha.

Linn teatab, et Koronavilkku koroonaäpi kasutajad saavad võimaliku kokkupuute kohta telefonile teate. Kui selline teade tuleb, antakse ka juhised tegutsemiseks.

Ravintoloissa Turussa käyneillä koronatartuntoja – tarkkaile oireita, jos sinäkin kävit

Tiettyinä ajankohtina ravintoloissa olleita pyydetään tarkkailemaan olotilaansa ja hakeutumaan koronatestiin, jos oireita ilmenee. Turussa ravintoloissa on saattanut tapahtua korona-altistumisia, Turun kaupunki tiedottaa. Viisi nuorta on sairastunut koronaviruksen aiheuttamaan tautiin oltuaan torstaina 3. syyskuuta Heidi´s Bier Barissa Turussa. Lisäksi altistumisia on voinut tapahtua lauantaina 5. syyskuuta kello 22-01 yökerho Studiossa.

Kommentaarid
(Külastatud 174 korda, 1 külastust täna)