Soomes tuli mees autopesulas keset pesu autost välja – ise ka ei osanud seletada, miks

Soomes Lappeenrantas S-Market Myllykeskuse juures tegutseva ABC tankla pesulas oli täna kolmapäeval eriti harvaesinev juhtum, kus Volkswagen Bora eakas juht tuli harjapesu ajal autost välja.

Kohaliku päästekeskuse juht ütles, et mees ise ka ei saanud aru, miks ta seda tegi. Juhtumi tagajärjel jäi mehe jalg pesula harja ja ukse vahele kinni, vahendab Ilta-Sanomat.

Päästjate sõnul polnud jalg otseselt kinni pitsitatud, aga ust tuli natuke liigutada. Pesuprogramm oli sedavõrd pikk, et päästjad ei saanud vahupesu ja kuivatuse ajal tegutseda. Põrand oli märg, aga eakas mees jäi kuivaks.

Tegemist oli küllalt harukordse juhtumiga. Viimase 40 aasta jooksul ei mäletata, et selline asi oleks juhtunud. Teada on olnud juhtumid, kus kass on pugenud pesumasinasse ja pesumasin on käima pandud.

Mies nousi autosta kesken ABC-aseman autopesulan pesuohjelman

Käynnissä oli harjaus. Lappeenrannassa S-Market Myllykeskuksen yhteydessä toimivan ABC-aseman autopesulassa tapahtui keskiviikkona illansuussa erittäin harvinainen välikohtaus, kun sedan-tyyppisen Volkswagen Boran kanssa pesulle tullut iäkäs herrasmies nousi kesken pesuohjelman ulos autosta. Käynnissä oli harjaus. – Hän ei oikein osannut itsekään selittää, mikä sai hänet tulemaan pois, kertoo paloesimies Antti Kekäläinen.

Kommentaarid
(Külastatud 3,954 korda, 1 külastust täna)