Soomes põrkasid metsateel kokku kaks noort krossiratturit, üks sai surma

Lõuna-Pohjanmaal Kurikkas põrkasid eile reedel metsateel kokku kaks noort krossimootorratturit, kellest üks sai surma.

Üks rattur suri kohapeal, teine viidi raskete vigastustega haiglasse. Politsei andmetel oli tegemist 16-18-aastaste noortega, vahendab Iltalehti.

Õnnetus juhtus teelõigul, kus harjutatakse krossisõitu. Õnnetuse ajal oli kohal mitmeid inimesi, kellest üks helistas häirekeskusse.

Praegu teadaolevalt olid sõidukid tulnud eri suundadest. Enne õnnetuskohta oli väike kurv. Õnnetuse põhjust veel uuritakse. Kiirus oli olnud õnnetuskohal suur. Politsei uurib asja kui liiklusrikkumist ja surma põhjustamist.

Nuoret motocrosspyöräilijät törmäsivät metsätiellä Kurikassa: yksi kuoli

Tapahtuman osalliset olivat olleet ajoharjoittelussa kyseisellä tieosuudella. Kurikan Lohiluomalla metsäautotiellä kaksi motocrosspyörää törmäsivät toisiinsa kohtalokkain seurauksin perjantaina alkuillasta. Toinen nuori kuljettaja kuoli tapahtumapaikalla ja toinen samanikäinen kuljettaja loukkaantui vakavasti. Pohjanmaan poliisin päivystävä rikoskomisario Eero Välimäki kertoo Iltalehdelle, että osalliset ovat 16-18-vuotiaita nuoria. Onnettomuus tapahtui montulla, jossa harrastetaan motocrosspyöräilyä.

Kommentaarid
(Külastatud 873 korda, 1 külastust täna)