Soomes müüakse veebis migratsiooniameti klienditeeninduse aegu

Soomes on migratsiooniameti klienditeeninduses järjekorrad nii pikad ja olukord nii pingeline, et klienditeeninduse aegu on hakatud müüma veebi kaudu.

Asjast kirjutas sotsiaalmeedias migratsiooniameti lubade valdkonna juht Anna Lindström. Ta märkis, et on tulnud infot selle kohta, et klienditeeninduse aegu müüakse veebis. Lindströmi väitel pole see lubatud ja võetakse kasutusele vajalikud meetmed. Sellised alusetud ajabroneeringud tühistatakse.

Ühtlasi lubas Lindström, et sügisel ja järgmise aasta algul parandatakse broneeringusüsteemi, et kõik soovijad pääseksid teenindusse.

Migratsiooniametis saavad välismaalased taotleda omale Soome isikukoodi ja ID-kaarti.

No Title

Olemme @maahanmuuttovir’astossa saaneet viime aikoina yhteydenottoja siitä, että ajanvarausaikojamme myydään verkossa. Tämä ei ole hyväksyttävää ja olemmekin ryhtyneet erinäisiin toimenpiteisiin. Poistamme tällaiset ja muut aiheettomat varaukset. Aikojamme ei voi ostaa. 1/2

Kommentaarid
(Külastatud 518 korda, 1 külastust täna)