Soomes lisandus 64 uut koroonaga nakatumist

Soomes tuvastati täna laupäeval, 19. septembril viimase ööpäevaga 64 uut koroonaviirusega nakatumist. Kokku on Soomes nakatumisi nüüd 8922.

Viimase kahe nädalaga on tuvastatud 306 nakatumist enam kui eelneva kahe nädalaga. Kokku on viimase kahe nädalaga nakatumisi olnud 661. Eelneva kahe nädala jooksul oli nakatumisi 355, vahendab Ilta-Sanomat.

Soomes on viimase kahe nädalaga tuvastatud 11 nakatumist 100 000 elaniku kohta. Eelmise kahe nädala vastav number oli 6.

THL: Suomessa todettu 64 uutta koronavirustartuntaa

Viimeisten kahden viikon aikana on todettu 306 tartuntaa enemmän kuin edeltävien kahden viikon aikana. Suomessa on todettu 64 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Suomessa on todettu THL:n mukaan yhteensä 8 922 tartuntaa. Viimeisten kahden viikon aikana on todettu 306 tartuntaa enemmän kuin edeltävien kahden viikon aikana.

Kommentaarid
(Külastatud 335 korda, 1 külastust täna)