Soome vanemaid kahtlustatakse oma väikse lapse tapmises

Pirkanmaal Kihniö vallas elavaid vanemaid kahtlustatakse nende väikelapse tapmises. Kahtlusalune tapmine toimus septembri alguses. Last üritati veel helikopteris elustada, aga tulemusteta. Laps viidi Turu ülikooli haiglasse, aga sellest polnud abi.

Lapse vanemad on jätkuvalt vahi all. Politsei andmetel aga pole vanemad olnud eriti altid asja kohta tunnistusi andma, vahendab Iltalehti.

Lapse vanemad võeti vahi alla kaks nädalat tagasi, aga politsei pole asja kohta eriti infot jaganud. Teadaolevat oli peres kaks last, kellest pisem on alla aasta vanune.

Vahistamise andmete põhjal oli arvatava tapmise aeg 8-9. september. Lapse väärkohtlemise ajaks on märgitud 31. august kuni 9. september.

Vanhempia epäillään oman lapsensa taposta Kihniössä: “Vauvaa yritettiin kovasti elvyttää”

Pienen vauvan kuolema ja siihen liittyvä rikostutkinta järkyttää Kihniössä. Kihniön henkirikostutkinnassa on Iltalehden tietojen mukaan kyse lapsisurmasta. Poliisi on vaitonainen tapauksesta, koska jutussa on kyse perheen sisäisistä asioista. Kuulusteluissa ei ole tullut tapahtumiin juurikaan selvyyttä. Uhria yritettiin pelastaa vielä lääkintähelikopterilla. Poliisi epäilee äitiä ja isää vauvansa taposta.

Kommentaarid
(Külastatud 1,211 korda, 1 külastust täna)