Soome sarimõrvar kirjutab, kuidas vanglas tekivad meestel homosuhted

Soome kardetuim sarimõrvar, arstide poolt psühhopaadiks tunnistatud Lauri Johansson pääses juunikuus tingimisi vanglast välja ja avaldas nüüd raamatu „Late”, milles kirjeldab tõetruult vangla olustikku.

Mees kirjutab, kuidas vanglas tekivad meestel homosuhted. „Ei mingit penetratsiooni, vaid suhu ja kätte,” kirjeldab ta suhteid vanglakaaslastega. Mees kirjutab, et ise häbenes seda, kuna see talle eriti ei meeldinud. Samas vanglas öeldakse, et ega üks kord kedagi veel homoks tee ja isegi kümnest korrast ei juhtu veel midagi, vahendab Iltalehti.

Mees kirjutab oma mõrvade kohta, et ei tundnud eriti midagi. Ta kirjutab, et mitte keegi pole sündinud halvaks. Tal endal oli raske lapsepõlv, isa oli vägivaldne alkohoolik, kes peksis last korrutas, et Lauri pole tema poeg. Lutist võõrustati ta 6-aastaselt ära North State suitsudega.

Esimese mõrva pani Lauri toime Porvoos 16. septembril 2001. aastal. 2008. aastal tunnistas ta üles veel kaks mõrva. Ta elab praegu Tampere ligidal Valkeakoskis.

Kommentaarid
(Külastatud 1,329 korda, 1 külastust täna)