Soome koroonaäpi allalaadimiste arv on lähenemas miljonile

Soome koroonaäpp Koronavilkku osutus väga populaarseks, sest ühe ööpäeva jooksul on rakendust alla laetud juba pea miljon korda.

Äpp jõudis rakenduste poodidesse eile ja täna teisipäeva hommikul oli äppi alla laetud juba 880 000 korda, vahendab Ilta-Sanomat.

Algselt seatud eesmärk oli, et esimese kuu aja jooksul laetaks rakendust alla miljon korda. See eesmärk täitub juba esimese ööpäevaga.

Koroonaäpp Koronavilkku (tõlkes: Koroonavälk) tuvastab läheduses olevad teised mobiiliseadmed ja teatab, kui kasutaja on kokku puutunud koroona nakkusega. Rakendus aga ei ütle, kellelt, millal ja kus on nakkusega kokkupuude olnud.

Koronavilkku-sovellus ladattu jo 880 000 kertaa – miljoonan käyttäjän tavoite on jo lähellä

Koronaviruksen tartuntaketjujen jäljittämiseen tarkoitettu Koronavilkku-sovellus on ladattu jo 880 000 kertaa. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tiedonhallintajohtaja Aleksi Yrttiaho kertoo, että luku meni rikki varhain aamulla kello neljän viiden aikaan. Tavoitteena on, että ensimmäisen kuukauden aikana Koronavilkun ottaisi käyttöön miljoona suomalaista. Maanantaina tavoitteesta oli saavutettu jo puolet.

Kommentaarid
(Külastatud 143 korda, 1 külastust täna)