Soome keskerakond sai uue juhi – Annika Saarikko

Soome keskerakond valis täna uueks juhiks 36-aastase teadus- ja kultuuriministri Annika Saarikko. Saarikko sai valimistel 1157 häält ja senine erakonne juht Katri Kulmuni 773 häält.

Saarikko elab Turus. Ta on veebruarist 2014 abielus jurist Erkki Papuneniga, oktoobris 2014 sündis neil poeg.

View this post on Instagram

Innostuksen, ilon ja kannustuksen sanat. Olen saanut niitä viimeisen vuorokauden aikana osakseni monin eri viestein. Jokaisesta tsempistä ja tuesta tunnen suurta kiitollisuutta. Mukana on jo nyt upea joukko ihmisiä – kiitos! Elämässäni on nyt käynnistynyt ihmeellinen, poikkeuksellinen ajanjakso. Se huipentuu Ouluun syyskuun alkupuolella. Toivon, että joka tapauksessa – kävi vaalissa miten tahansa – tämä kaikki johtaa Keskustan kannalta virkeämpään, valoisaan aikaan. Toivon, että voisimme kertoa kampanjassa yhdessä tukijoideni kanssa Keskustasta hyvää myös jotain puolueen ulkopuolisille, kaikille suomalaisille. Olen ehdokkuudestani levollisin mielin. Päätöksen tekeminen kisaan lähdöstä oli vaativa jakso kuluneessa kesässä. Opin ennen kaikkea itsestäni paljon. Huomasin, että poliittisessa työssäni olin tullut tienhaaraan, jossa piti valita suunta. Valitsin suunnan – ja sydämen. Teen parhaani, kerron ajatukseni ja olen oma itseni. Jos puolue ja sen jäsenet tarvitsevat minua, olen valmis. Seuraavien viikkojen aikana saan tavata keskustalaisia eri puolilla Suomea, jakaa näkemyksiäni Suomen ja Keskustan suunnasta, saan tulla arvioiduksi ja saan tulla kuulluksi. Haastan ja minua haastetaan. Oikeastaan aika mielettömän hieno homma on aluillaan. Aurinkoista alkavaa elokuuta kaikille! ☀️🍀🧡 #keskusta #suuntaajasydäntä #keskusta2020

A post shared by Annika Saarikko (@annika.saarikko) on

(Külastatud 61 korda, 1 külastust täna)

Kommentaarid

kommentaarid