Siseinfo: karile sõitnud Viking Amorella töötajad jäävad tööst ilma

Eile pühapäeval karile sõitnud reisilaeva töötajatest vähemalt osa on kavas saata sundpuhkusele. Tegemist on piiratud arvu töötajatega, kes tegelevad laeva käigushoidmisega. Asjast rääkis Viking Line’i juht Jan Hanses.

Mariella asemel sõidab edaspidi Turu-Stockholmi liinil Viking Gabriella. Varem sõitis Gabriella Helsingi ja Tallinna vahel, vahendab Ålandstidningen.

Viking Amorella sõitis karile pühapäeval, 20. septembril kella 12.50 ajal. Laeval oli 207 reisijat ja 74 meeskonnaliiget.

Permitteringar att vänta efter grundstötningen

När Gabriella sätts in på linjen Åbo-Stockholm i stället för Amorella försvinner ett av fartygen från linjen Helsingfors-Tallinn. – En begränsad besättning som håller ett fartyg i gång kommer att permitteras, säger Viking Lines vd Jan Hanses.

Kommentaarid
(Külastatud 3,102 korda, 1 külastust täna)