Rekkajuht Mikael magas kajutis, kui Amorella karile sõitis – mees räägib, mis tunne see oli

Rekkajuht Mikael oli üks Viking Amorellalt evakueeritud reisijatest. Amorella oli teel Turust Stockholmi, kui laev keskpäeva paiku seni teadmata põhjustel ootamatult Långnesi sadamast lõuna pool karile sõitis.

Rekkajuht Mikael tegi kajutis päevast uinakut, kui järsku oli kuulda kerget kolksatust. Kaheksa aastat Rootsi kaupa vedanud Mikael kirjeldas juhtunut, et see oli samasugune heli, nagu oleks laev talvel jää sees sõitnud, vahendab MTV.

Talvel, kui on paks jää, on samasugune tunne, rääkis Mikael. Varsti pärast kolksatust tuli teade, milles öeldi, et laev on karile sõitnud. Peale teadet anti häire ja paluti kõigil tulla kogunemiskohta. Mikael jooksis sinna. Seal anti päästevestid ja soovitati jääda rahulikuks. Olukord ei tundunud hirmutav. Laeval oli nii vähe reisijaid, et kõik läks rahulikult.

Mikaeli juhitud veoki saatus on veel lahtine. Auto on siiani laeva peal. Õnneks polnud kaupa peal. Mikael ütles, et see on tal esimene kord, kui selline asi juhtub.

Kommentaarid
(Külastatud 1,713 korda, 1 külastust täna)