Peaminister Sanna Marin on tänavuse Helsingi Pride’i patroon

Helsingi Pride’i korraldajad andsid teada, et tänavuse Pride’i patroon on peaminister Sanna Marin. Peaminister ütles tervituses, et tänavusel aastal on Pride’i eriti vaja.

Pride lükati tänavusel aastal edasi 7-13. septembri peale. Pride’i rongkäik toimub 12. septembril kell 12. Suurt rongkäiku seoses koroonaga tänavu ei toimu, sellel asemel on virtuaalne üritus ja inimesi julgustatakse kogunema väiksematesse gruppidesse ning jalutama läbi linna.

No Title

“JUURI TÄNÄ VUONNA PRIDELLE ON ERITYINEN TARVE”🌈❤️✊Suojelijan @MarinSanna Helsinki Pride tervehdys! 🌈 #helsinkipride#helsinkipride2020 #helsinkiprideyhteisö #ylpeysmuuttaamaailmaa#changingtheworldwithpride #imwithpride pic.twitter.com/PfbXUXfLxE

Kommentaarid
(Külastatud 876 korda, 1 külastust täna)