Nüüd ametlik: Kreeka põgenikelaagri põletasid maha migrandid

Kreeka valitsus kinnitas, et Lesbose saarel asunud suure põgenikelaagri põletasid maha migrandid. Laager süüdati, kuna üks seltskond ei soovinud koroona karantiini jääda. Nüüd on 12 000 inimest peavarjuta.

Kreeka migratsiooniminister Notis Mitarachi ütles, et isikud, kel tuvastati koroonaviirus ei soovinud karantiini jääda ja põletasid laagri maha. Tuli süttis ööl vastu eilset kolmapäeva kella 2 ajal, vahendab Daily Mail.

Minister samas ei öelnud, kas tegemist oli tahtliku süütamisega. Laagris oli enne seda tuvastatud 35 koroonaviirusega nakatumist. Laagris olnud inimesed jooksid laiali ümberkaudsetesse linnadesse ja küladesse ning neid otsitakse nüüd taga. Lesbose saarel on välja kuulutatud hädaolukord.

Tuletõrjujad rääkisid, et neid ei lastud laagrisse sisse ning migrandid loopisid neid kividega.

Fire destroys Greece’s largest refugee camp

Fire has gutted Moria, the largest refugee camp on the Greek island of Lesbos, after breaking out around 2am Blaze was allegedly started by migrants who refused to go into isolation after testing positive for coronavirus A state of emergency has been declared across the entire island amid fears the

Kommentaarid
(Külastatud 1,350 korda, 1 külastust täna)