Lõuna-Savos tuvastati hulgaliselt koroonaga nakatumisi

Soome idaosas Lõuna-Savo ravipiirkonnas tuvastati esmaspäeva õhtul hulgaliselt koroonaga nakatumisi. Üks nakatunu käis haigena Mikkeli gümnaasiumis. Seal on suunatud üle 30 inimese karantiini.

Piirkonnas on võimalikke kontaktseid isikuid tuvastatud öö läbi. Neid on väga palju, hoiatas kohaliku ravipiirkonna raviteenuste juht Santeri Seppälä. On võimalik, et nakatumisi tuleb juurde, vahendab Yle.

Nakkus on tabanud ka jäähokiklubi Mikkelin Jukurit. Nakatunud on kolm U20 võistkonna liiget. Võistkond ning sellega koos tegutsenud treenerid ja tugiisikud on suunatud 14 päevaks karantiini.

Etelä-Savossa useita koronatartuntoja, joukossa muun muassa lukiolainen ja Jukurien pelaajia

Etelä-Savon sairaanhoitopiiri Essote tiedottaa seudun koronatilanteesta lisää tiistaina aamupäivällä. Etelä-Savossa Essoten alueella löytyi useita koronavirustartuntoja maanantaina illalla.Yksi tartunnan saanut on myös ollut tartuttavana Mikkelin lukiossa. Altistuneita tavoiteltiin maanantaina illalla. Mikkelin lukiossa asetetaan yli 30 ihmistä karanteeniin.Essoten terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä ilmoitti, että altistuneiden määrää selvitetään läpi yön.

Kommentaarid
(Külastatud 381 korda, 1 külastust täna)