KUUM: Soomes mällab torm, laevafirmad jätavad üksteise järel reise ära

Laevafirmad jätavad tugeva tormi tõttu reise ära, seda põhiliselt homme neljapäeval.

Helsingi ja Tallinna vahet kahe laevaga sõitev Eckerö Line teatas, et jätab homme neljapäeval ära 8 väljumist. M/S Finlandia ei välju neljapäeval Helsingi Jätkäsaari sadamast kell 9 ja 15.15, samuti jäävad ära kella 12 ja 18.30 väljumised Tallinnast. Teine laev Finbo Cargo ei sõida Helsingi Vuosaari sadamast Tallinna Muuga sadamasse kell 11 ja 19.15, samuti on jäetud ära Muugalt Vuosaarisse väljumised kell 15.15 ja 23.30.

Viking Line on jätnud ära väljumisi Helsingi-Tallinna liinil. Laevade Viking XPRS ja Gabriella väljumised Tallinna kell 8, 10.30 ja 16.30 on jäetud ära, samuti Rosella väljumised liinil Maarianhamina–Kapellskär.

Ilmateenistus hoiatab, et tugeva tuule tõttu on olukord väga ohtlik.

Kommentaarid
(Külastatud 1,358 korda, 1 külastust täna)