KUUM: Soome taastab vaba reisimise Rootsiga, tulevikus võimalik tulla igalt poolt, kui on testi tulemus

Soome taastab alates järgmisest laupäevast, 19. septembrist vaba reisimise Rootsiga. Eestiga jätkub samuti vaba reisimine, kuni Eesti nakatumine püsib alla 25 viimase 14 päeva jooksul 100 000 elaniku kohta.

Alates 1. oktoobrist on võimalik Soome tulla igalt poolt, ka ohtlikest riikidest, kui enne seda on 72 tunni jooksul tehtud negatiivne koroonatest, ütles transpordi- ja kommunikatsiooniminister Timo Harakka. Pärast tuleb Soomes teha 3 ööpäeva jooksul teine koroonatest, siis ei pea karantiini jääma.

Minister Harakka ütles, et Soome edasine strateegia on suunatud mitte liikumise piiramisele, vaid võimaldada liikumine neile, kes on koroonavabad ja testitud.

See tähendab, et Soomes tõstetakse oluliselt testide tegemise võimekust.

Kommentaarid
(Külastatud 442 korda, 1 külastust täna)