KUUM: Madriid pannakse koroona tõttu taas lukku, aga mitte täielikult

Hispaania pealinnas Madriidis on Euroopa kõige hullem koroona olukord ja linn pannakse uuesti lukku. Alates esmaspäevast, 21. septembrist on piiratud pealinna piirkonnas 850 000 inimese liikumine.

Madriidi piirkonna juht Isabel Díaz Ayuso ütles pressikonverentsil, et liikumist piiratakse Madriidis 37 tsoonis. Liikumist piiratakse Madriidi 6 linnaosas ja 7 omavalitsuses (Fuenlabrada, Humanes, Moraleja, Parla, Getafe, Alcobendas ja San Sebastián de los Reyes), vahendab El País.

Pargid ja aiad suletakse, aga poed, söögikohad ja kirikud jäävad avatuks, ent seal piiratakse klientide arvu 50 protsendi peale. Kogunemiste arvu piiratakse 6 inimesega. Suletavates tsoonides on kasvanud nakatumiste arv üle 1000 juhtumi viimase 14 päeva jooksul 100 000 elaniku kohta.

Inimestel on samas lubatud reisida, minna tööle ja viia lapsi kooli. Täielikku sulgemist ei taheta teha.

Madrid restringe la entrada y salida en 37 zonas sanitarias, cierra sus parques y limita a seis personas las reuniones en toda la región

Nota a los lectores: EL PAÍS ofrece en abierto la información esencial del coronavirus durante la pandemia. Si quieres apoyar nuestro periodismo, suscríbete aquí . Un millón de tests rápidos (855.193) en las 37 áreas con más incidencia de coronavirus en la Comunidad de Madrid.

Kommentaarid
(Külastatud 281 korda, 1 külastust täna)