Kreekat tabab täna öösel orkaan, tuuled puhuvad 55 m/s

Kui Soomet räsis täna neljapäeval torm Aila, kus tuuled olid veidi üle 30 m/s, siis Kreekat tabab eeloleval ööl 1. kategooria orkaan, kus tuuled puhuvad 55 m/s.

Koos tormiga tabab Kreekat suur vihmasadu, mis põhjustab üleujutusi. Lisaks on Kreekas trombi ehk tornaado oht, rääkis Soome meteoroloog Pekka Pouta.

Pouta väitel on tegemist kõige nõrgema ehk 1. kategooria orkaaniga, aga see on hoopis teist klassi torm võrreldes nendega, millega ollakse harjutud Soomes. Ja selline hirmutav nähtus on Soomele suhteliselt lähedal, vahendab MTV.

No Title

A #hurricane-style storm is developing in the Mediterranean as we speak. Greece should prepare for hurricane force winds and life-threatening flooding later this week.This is a #Medicane. A bit ironic that Atlantic hurricane system is heading for Greek alphabet.THREAD1/7 pic.twitter.com/b2XFvkCZ0O

Kommentaarid
(Külastatud 652 korda, 1 külastust täna)