Kreekas laagri maha põletanud migrandid nõuavad Euroopasse laskmist

Kreekas Lesbose saarel koroonapiirangute tõttu laagri maha põletanud migrandid pole nõus neile pakutud ajutiste elamistingimustega, vaid nõuavad Euroopasse laskmist.

Lesbose saarel asuvas Moria laagris oli ligi 12 000 migranti, kes nüüd on saare peal laiali. Neid tahetakse paigutada uutesse elamistesse, aga nad pole sellega rahul, vahendab Daily Mail.

Laager süüdati põlema eelmisel kolmapäeval pärast seda, kui laagris kehtestati piirangud, kuna laagri elanikud olid koroonaga nakatunud. Laagris on põhiliselt põgenikud Afganistanist, Aafrikast ja Süüriast.

Migrants REFUSE to move into new accommodation on Lesbos

Images show the extensive damage caused to Moria refugee camp when the fire broke out last Wednesday Greece resettled hundreds of migrants in a temporary new facility, hopes to have moved all of them this week A police officer said some of the migrants were refusing to move to the temporary tent camp Some of the migrants who have been forced to relocate to new accommodation on the Greek island of Lesbos are refusing to move, after a fire destroyed their overcrowded refugee camp.

Kommentaarid
(Külastatud 654 korda, 1 külastust täna)