Koroona olukord maailmas: haiguse levik on väga ebaühtlane

Juuresolevalt Euroopa haiguse kontrollikeskuse ECDC kaardilt on näha, kuidas koroona levik maailmas on  väga ebaühtlane.

Kaardile on kantud nakatumise andmed viimase 14 päeva jooksul 100 000 elaniku kohta. Selgub, et kõige suuremad koroona kolded on USA, Lõuna-Ameerika riigid, välja arvatud Uruguai, Venetsueela ja Ecuador. Euroopas on olukord eriti hull Hispaanias, Prantsusmaal, Tšehhis ja Moldovas. Aafrikas on ainus pruun laik Liibüa. Lähis-Idas on koroonat palju Iisraelis ja Kesk-Aasias on pruun laik Iraan.

Kõige vähem on koroonat Gröönimaal, Tansaanias ja Lääne-Saharas. Samuti on koroonat vähe enamuses Aafrika riikides, Soomes ja Lätis, siis Kagu-Aasias nagu Hiinas, Lõuna-Koreas ja Jaapanis, lisaks Austraalias ja Uus-Meremaal.

Kaardil on näha kõrvuti asuvaid riike, kus ühes on koroonat palju, teises vähe.

Kommentaarid
(Külastatud 1,082 korda, 1 külastust täna)