Koroona ikkagi on bioloogiline relv? Hiina teadlane lubas esitada tõendid, et viirus on laboris valmis tehtud

USA-sse põgenenud tunnustatud Hiina viroloog dr. Li-Meng Yan lubas esitada tõendid selle kohta, et koroonaviirus on laboris valmis tehtud.

Dr. Yan on varem väitnud, et Hiina mätsis viirusega seotud info kinni. Viroloog töötas varem Hong Kongis ja väitis, et Hiina valitsus teadis viirusest juba tükk aega enne seda, kui asi avalikuks tuli, vahendab Daily Mail.

Dr. Yani väitel on Hiina ametlik jutt selle kohta, et viirus sai alguse kalaturult vaid suitsukate. Ta kavatseb esitada aruande, kus tõestab ära, et viirus on laboris valmis tehtud.

Dr. Yan kinnitab, et viirus pole pärit loodusest, nagu on Hiina ametlik versioon. Dr. Yani väitel pärineb viirus Hiinast Wuhani laborist.

Teadlase väitel on viiruse geneetiline kood nagu inimese sõrmejälg. Ta väidab, et suudab ära tõestada selle, et viirus pärineb Hiina laborist ja miks see valmis tehti. Teadlase väitel suudab igaüks, ka need, kes pole teadlased infot kontrollida ja järgi uurida.

Teadlase väitel on koroonaviirust vaja mõista, kuna sellest ei saa enam lahti ja see on ohtlik igaühe jaoks. Teadlane väidab, et pärast tema põgenemist hävitati kogu tema info ja tema kohta hakati levitama laimu, nagu see Hiinas käib. Enne seda töötas teadlane prestiižses Hong Kongi ülikoolis, kus tegeletakse nakkushaigustega ja mis kuulub Maailma Terviseorganisatsooni WHO poolt tunnustatud võrgustikku.

Dr. Yan oli üks esimesi, kes Hiinas koroonaviirust 2019. aasta detsembris uurima hakkas pärast seda, kui Mandri-Hiinas hakkasid välja tulema haigestumised. Teadlane väidab, et tänu oma kontaktidele teadusmaailmas sai ta teada suuremahulisest kinnimätsimisest. Teadlase väiteid selle kohta, et viirus levib inimeste vahel lihtsalt ignoreeriti.

Teadlane kardab nüüd USA-s oma elu pärast, kuna tema oli see, kelle kaudu jõudis maailma esimene info ohtlikust viirusest Wuhanis.

Hiina on ametlikult eitanud seda, et viirus sai alguse Wuhani laborist, väites, et selle kohta puuduvad tõendid. Hiina väidab, et viirusest anti kohe maailmale teada.

Virologist claims coronavirus is manmade

Respected Chinese virologist Dr. Li-Meng Yan claims coronavirus was manmade Appeared on Loose Women today from secret location after fleeing Hong Kong Former researcher at the University of Hong Kong claimed her data was deleted Chinese national health commission have denied claims outbreak started in lab A virologist who claimed the Chinese government covered up the coronavirus outbreak says she will produce scientific evidence the virus was man-made.

Kommentaarid
(Külastatud 4,524 korda, 1 külastust täna)