Kole lugu: 2-aastane poiss suri peale seda, kui koer hammustas ära tema genitaalid

Väike 2-aastane Ukraina poiss Jegor suri nädal peale seda, kui koer hammustas lapse sünnipäevapeol ära tema genitaalid. Poiss suri haiglas ilma teadvusele tulemata.

Lapse süda seiskus peale seda, kui arstid olid teatanud pöördest paremuse poole. Poiss oli ajal, kui vanemad tema sünnipäeva tähistasid hiilinud välja, kus koerad teda ründasid, vahendab Daily Mail.

Laps võitles elu eest haiglas 10 päeva, aga suri. Päeval, kui arstid teatasid pöördest paremuse poole poisi süda seiskus. Poiss oli olnud hingamisaparaadi ja neerude tööd toetava dialüüsi all.

Hirmus tragöödia toimus Ukraina idaosas väikses Selõdove linnakeses. Laps oli kodust välja hiilinud ajal, kui tema vanemad tähistasid külalistega tema sünnipäeva. Poiss oli jalutanud hoovis, kui kaks saksa lambakoera tõugu valvekoera oma aedikust välja pääsesid ja last ründasid.

Kui vanemad märkasid, et laps on kadunud, läksid nad teda otsima. Laps leiti teadvusetult vereloigust. Koerad olid jätkuvalt poisi kallal ametis. Koerad olid aedikust välja pääsenud, kuna Jegori isa polnud väravat korralikult sulgenud.

Rünnaku ajal rebisid koerad ära poisi genitaalid ning päraku, samuti vigastasid jala arterit. Vigastuste raskuse tõttu viidi poiss sõjaväekopteriga Dnipro linna lastehaiglasse. Meedikutel kulus 5 tundi, et taastada poisi veresooned, põis ja siseelundid. Arstid eemaldasid koed, mida koerad olid järanud. Poisi vigastused olid väga rasked.

Politsei algatas poisi ema ja isa suhtes kriminaalasja seoses vanemliku hooletusega. Süüdimõistmise korral ootab neid 3-aastane vangistus.

Boy dies a week after dogs ripped off his genitals in Ukraine

Two-year-old Yegor died without regaining consciousness in Ukrainian hospital His heart stopped beating after doctors had reported a slight improvement Tragedy unfolded in the town of Selydove after boy walked outside unnoticed A toddler has died from horrific injuries after being attacked by dogs who tore off his genitals while his parents were celebrating his birthday.

Kommentaarid
(Külastatud 1,301 korda, 1 külastust täna)