Jahmatav info: Soomes tapetud 25-aastane pereema oli lapseootel

Möödunud nädalal väikses Pöytyä vallas välja tulnud 25-aastase pereema Sini tapmise juhtum on eriti šokeerinud naise lähedasi. Lisaks hirmutas juhtum kohalikke elanikke.

Tapmises kahtlustatavana on võetud vahi alla naise 30-aastane abikaasa. Neil on kaks väikest last. Algul uuriti asja kui naise kadumist, vahendab MTV.

Politsei teatas üle-eelmise nädala teisipäeval ehk 15. septembril, et 25-aastane Sini oli läinud kaduma reedel, 11. septembril, must jope seljas ja crocsid jalas. Naise kadumisest oli teatanud tema abikaasa.

Ametivõimud teatasid, et naine kadus vastu nädalavahetust. Kadumise juhtum sai aga ootamatu pöörde mõned päevad hiljem, 17. septembril, mil politsei võttis kinni naise abikaasa, kahtlustatuna tapmises. Praegu on mees vahi all.

Pereema Sini surnukeha leiti Pöytyä vallast läinud pühapäeval, 20. septembril. Kinnitamata andmetel leiti surnukeha eelmisel nädalal pereisa töökoha ja pere kodumaja lähedalt soiselt alalt. Politsei teatas eile, et surnukeha leiti tapmise kohast eemal.

Juhtum on šokeerinud tervet kohalikku kogukonda. Neljaliikmeline pere elas rahulikus kohas asutusest eemal. Noor ema hooldas kodus kahte väiksest, mõne aasta vanust last. Pereisa käis kodu lähedal tööl.

Pere kodumaja lähedal on paksud metsad ja sood. Sealkandis on viimasel ajal näha olnud politseinikke ja politseikoeri.

Kohalikud elanikud ei suuda uskuda, et pereisa midagi sellist tegi. Abikaasa oli olnud rahulik ja tore mees. Mees oli laste ja pere suhtes hooliv. Suuremaid tülisid ega vägivalda teadaolevalt ei olnud. Mees ja naine elasid juba pikemat aega koos, abielluti 2016. aastal. Esimene laps sündis aasta pärast ja teine eelmisel aastal.

MTV uudistele teadaolevalt oli pereema Sini tapmise ajal lapseootel. Laps pidi sündima 2021. aasta algul. Sini oli olnud rahulik naine, aga otsekohene – ütles oma arvamuse välja. Sini armastas nii lapsi kui koduloomi. Majapidamises olid koerad, kassid, kanad ja lambad.

Pere lähedaste väitel olid nii ema kui isa hõivatud nii laste kui kodutöödega. Pere vanemad olid 11. septembril tülitsenud. Tõenäoliselt väljus tüli kontrolli alt, kui noor naine suri. Politsei pole veel avalikustanud tapmise viisi ja kohta.

Pärast seda peitis mees naise surnukeha. Naise surnukeha oli politsei info kohaselt leitud maastikult. Naise kadumisest teatas abikaasa. Pärast seda hakkas politsei kahtlustama halvimat.

Pere oli lähedases kontaktis sugulastega. Vaba aega veedeti koos laste, sugulaste ja sõpradega. Sini õppis viimasel ajal seeni tundma ja käis metsas seenel. Pereema surm tuli kõigile šokina. On raske uskuda, et Sinit enam pole ja et süüdi on tema mees.

Mees oli olnud rahulik, tore ja töökas, tema kohta polnud kellelgi midagi halba öelda. Mees oli palju rahulikum kui pereema Sini. Meest tundnud inimesed rääkisid, et mees polnud kunagi vägivaldne. Ta oli viimane inimene, kellest võinuks midagi sellist oodata.

Ühe tuttava sõnul oli mees olnud viimasel ajal väsinud. Mees pidi olema väga suure surve all, kui midagi sellist tegi. Paljud ei suuda siiani uskuda, et mees midagi sellist tegi.

60.7198308,21.4830875

Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.

Kommentaarid
(Külastatud 7,840 korda, 1 külastust täna)