Helsingi pubis oli ulatuslik kokkupuude koroonaga

Mitmetel Helsingi Old Irish Pub’is käinud inimestel on tuvastatud koroonaviirusega nakatumine. Helsingi linnavalitsuse teatel viibisid nakatunud selles pubis 9., 11., 12. ja 15. septembril.

Nakatunutega kokku puutunud inimesed on tuvastatud ja suunatud karantiini. Sellised juhtumid tulevad tavaliselt välja teatud viivitusega, kuna koroona peiteaeg on 1-14 päeva, vahendab Iltalehti.

Antud juhtumi puhul anti sellest avalikult teada, kuna nakatumisi oli palju, üle kümne. Märgitud päevadel selles pubis käinutel palutakse jälgida oma tervist kahe nädala jooksul. Kui ilmnevad haigusnähud, tuleb lasta teha koroonatest.

Koroonaviirusega nakatumise tunnused on kuumatunne, palavik, köha, peavalu, lihasvalu, kurguvalu, koha, hingeldus, lõhna- ja maitsemeele kadumine, iiveldus, kõhulahtisus ja väsimus. Helsingis elavad inimesed saavad oma olukorda hinnata Omaolo.fi veebis.

Mahdollinen joukkoaltistuminen helsinkiläisessä pubissa – tämän vuoksi Helsingin kaupunki tiedotti viiveellä

Usealla Old Irish Pubissa Helsingissä syyskuussa aikaa viettäneellä henkilöllä on myöhemmin todettu koronavirustartunta, tiedottaa Helsingin kaupunki. Usealla Old Irish Pubissa Helsingissä 9.9., 11.9., 12.9. ja 15.9. aikaa viettäneillä henkilöillä on myöhemmin todettu koronavirustartunta, tiedottaa Helsingin kaupunki. Tartunnan saaneiden lähikontaktissa altistuneet henkilöt on tavoitettu ja asetettu karanteeniin.

Kommentaarid
(Külastatud 963 korda, 1 külastust täna)