DNA test tegi kindlaks, et 10-aastane vene poiss Ivan polnud lapse isa, nagu väideti

Venemaal lõi laineid juhtum, kus 13-aastane sotsiaameedia staar Darja teatas, et lapse isa on 10-aastane Ivan. Nüüd tuli aga DNA testist välja, et lapse tegelik isa oli 15-aastane poiss, keda Darja süüdistas hiljem vägistamises.

Darja ütles, et mõtles loo 10-aastasest lapse isast Ivanist välja seetõttu, et kartis vägistamist üles tunnistada. Ivan oli ka lapse sünni juures, vahendab Daily Mail.

Väike Emilia sündis 16. augustil. Lapse ema Darja Sudnišnikova on praegu 14-aastane. Vägistamine oli toimunud Darja kodulinnas Krasnojarski krais Železnogorskis kodumaja trepikojas. Darja tunnistas, et vägistaja oli olnud väga paks ja väga pikk.

Darjal on sotsiaalmeedias ligi 500 000 jälgijat.

DNA test ‘shows Russian girl’s baby was fathered by teenager’

Darya Sudnishnikova, now 14, gave birth on August 16 to baby Emilia in Russia The social media influencer claimed her boyfriend Ivan, ten, made her pregnant But police DNA tests allegedly show a teenager she accused of rape is the father Darya said she was embarrassed by the rape and invented the story about Ivan DNA tests on a baby born to a Russian schoolgirl who had claimed she was made pregnant by a ten-year-old boy show the father was in fact a teenager she later accused of rape, say law enforcement sources.

Kommentaarid
(Külastatud 670 korda, 1 külastust täna)