Alaealisi poisse kahtlustatakse tapmiskatses Tamperes

Tamperes Kauppi piirkonnas pandi täna teisipäeva, 29. septembri pealõunal toime tapmiskatse, milles kahtlustatakse  16- ja 17-aastaseid kohalikke poisse.

Kannatanu on täisealine mees ja ta viidi haiglasse. Poiste jaoks oli kannatanu võõras inimene. Kahtlusalused võeti kinni kella 14 ajal. Piirkonnast tuli mitu kõnet häirekeskusse. Politsei info kohaselt polnud ülejäänud inimesed ohus, vahendab MTV.

Politsei palub infot Kauppi piirkonnas kella 12-14 ajal liikunud kahe poisi kohta. Esimesel olid jalas musta värvi dressipüksid ja seljas must jope, millel oli lõvi kujutis. Teisel olid seljas tumedat värvi dressid. Mõlemil olid peas musta värvi nokamütsid.

Tähelepanekutest saab anda teada politsei e-posti aadressil vihjeet.pirkanmaa(at)poliisi.fi või helistades kella 8-16 numbrile +358 295 445 317.

Kommentaarid
(Külastatud 334 korda, 1 külastust täna)