VIDEO: Valgevene traktoritehase töötajad vilistasid presidendi välja, skandeerisid: „Uhadi!”

Sotsiaalmeediasse on pandud video selle kohta, kuidas täna esmaspäeval, 17. augustil vilistasid Minski ratastraktorite tehase MZKT töötajad välja president Aleksandr Lukašenka, kes oli nendele esinema tulnud.

Töötajad skandeerisid: „Uhadi!” (Tõlkes: Mine ära). Video näitab hästi praegust meelsust Valgevenes, kus president üritab päästa, mis päästa annab, aga rahvas ei võta enam vedu. Suurte riigiettevõtete töötajad on opositsiooni poole üle läinud. Streigiga liitub üha enam ettevõtteid, isegi riigitelevisioon ja ehitusfirmad.

Lukašenkale heidetakse ette ükskõikset suhtumist koroonasse, mille tõttu on Valgevenes koroonaga nakatumiste ja koroonasurmade arv väga suur. Samuti ei meeldinud rahvale, kuidas meeleavaldusi veriselt maha suruti.

No Title

That moment when #Lukashenko speech to factory workers ended in crowd shouting: “Leave!”#Belarus #Belarusprotests #Tichanowskaja #belarusinaction pic.twitter.com/lUGloOrBhI

No Title

Люди кричат перед Лукашенко “Уходи”. pic.twitter.com/xPNJNXEbqb

Kommentaarid
(Külastatud 334 korda, 1 külastust täna)