VIDEO: USA-s lasti meeleavaldusel kaks inimest surnuks ja üks sai haavata (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav!)

Sotsiaalmeediasse on pandud üles video, kus on näha jooksmas püssimeest, kes lasi politsei vägivalla vastasel meeleavaldusel maha kaks inimest ja vigastas veel ühte.

Tegemist oli valge nahavärviga inimeste rahvamiilitsa Boogaloo Boys liikmega, kes tulistas Wisconsini osariigis Kenosha linnas meeleavaldajate pihta.

Kenoshas toimuvad kolmandat päeva meeleavaldused, kuna politsei tulistas pühapäeva õhtul 29-aastast mustanahalist meest Jacob Blake’i. Vigastatud isik viidi haiglasse, aga tema vigastused pole eluohtlikud.

Politsei uurib, kas tulevahetus toimus konflikti käigus, kus vastamise olid meeleavaldajad ja oma ärisid relvaga kaitsnud mehed.

Kenoshas on välja kuulutatud eriolukord ja välja on kutsutud sõjaväelased – rahvuskaart, et olukorda kontrolli all hoida. Blake on haiglas, aga lähedaste väitel on ta üle keha halvatud. Pere advokaadi väitel peab juhtuma ime, et mees kunagi uuesti käima hakkab, vahendab CNN.

NB! Videos on häirivad kaadrid, nõrganärvilistele mittesoovitav.

No Title

EXTREMELY GRAPHIC: @Julio_Rosas11 recorded up-close footage of one of the men who tried to attack a man who was on the ground but armed with a semi-auto rifle. Half of his upper arm was blown off. #KenoshaRiots pic.twitter.com/81bFbBl7Dw

Kommentaarid
(Külastatud 690 korda, 1 külastust täna)