VIDEOD: USA-s puhkesid taas massirahutused pärast seda, kui politsei tulistas mustanahalist meest

USA-s puhkesid taas massirahutused pärast seda, kui politsei tulistas Wisconsini osariigis mustanahalist meest.

29-aastast Jacob Blake’i tulistati Kenosha linnas pärast seda, kui ta hakkas kinnivõtmise käigus politseinikele vastu rabelema. Meest on süüdistatud seksuaalkuritegudes, koduvägivallas ja politseile vastuhakus.

No Title

Here’s that furniture store right now: pic.twitter.com/8bZx1KYSN2

No Title

KENOSHA: The city is burning tonight as dozens of cars have been engulfed in flames after being targeted by #BLM arsonists This is only one city block, but there were many other vehicles around the city completely destroyed More than 40 at the very least pic.twitter.com/kJ6qCCqlUf

No Title

A city in flames tonight. #Kenosha pic.twitter.com/SzOhMJTNF0

No Title

Whilst we Brits were sleeping, several buildings, local businesses and livelihoods were destroyed in a ball of flames after rioting in #Kenosha, Wisconsin. This is the United States of America. Where’s law and order? pic.twitter.com/CQX0eXdEzc

Kommentaarid
(Külastatud 591 korda, 1 külastust täna)