Sünge laupäev Soome liikluses – hukkus neli inimest

Tänasel laupäeval, 1. augustil on Soomes eri autoõnnetustes hukkunud juba neli inimest. Viimane õnnetus oli Soome idaosas Kangasniemi vallas, kus mees sõitis autoga vastu puud ja hukkus.

Auto oli sõitnud kella 14.15 ajal vasemale poole teelt välja ja vastu puudu. Autos olnud 30-aastane juht hukkus, vahendab MTV.

Autos oli ka kaasreisija, kes viidi raskete vigastustega Kuopio haiglasse. Õnnetuskohal oli kiiruspiirang 80 km/h.

Enne seda hukkus Soome lõunaosas Heinolas sõidu- ja veoauto kokkupõrkes sõiduautot juhtinud naine. Õnnetus juhtus 4. maanteel Makkaramäki juures. Päästekeskus sai väljakutse tänase laupäeva hommikul kella 7 ajal.

Kella 11 ajal oli raske liiklusõnnetus Soome lõunaosas Karkkilas, kus kokku põrkasid kaks mootorratast ja sõiduauto. Üks mootorrattur hukkus, teine sai raskelt vigastada.

Tänase laupäeva hommikul kella 4.30 ajal oli liiklusõnnetus Soome lõunaosas Tuusulas, kus auto sõitis Tuusula jõkke ja veeres katusele. Autos olnud ligi 20-aastane naine hukkus. Autos olid veel kolm meest, kes said kõik raskelt vigastada. Neist ühe seisund on kriitiline. Kõik autos olijad olid vanuses 21-23 eluaastat.

Kui päästjad kohale jõudsid, olid kaks meest end juba omal jõul autost välja ajanud. Päästjad alustasid elustamist, aga üks inimene hukkus. Kolm ülejäänut viidi haiglasse. Päästjad tõmbasid auto jõest välja.

Kommentaarid
(Külastatud 3,217 korda, 1 külastust täna)