Soomes tuli juurde 17 uut koroonaga nakatumist

Soomes tuvastati täna neljapäeval, 27. augustil viimase ööpäevaga 17 uut koroonaviirusega nakatumist. Kokku on Soomes nüüd 8019 nakatumist.

Kahe viimase nädalaga on Soomes tuvastatud 76 nakatumist rohkem kui eelneva kahe nädala jooksul. Kahe viimase nädalaga on nakatumisi 336, kahe eelneva nädalaga oli nakatumisi 260, vahendab Ilta-Sanomat.

Viimase nädala jooksul on terviseameti andmetel olnud nakatumisi 177.

Suomessa 17 uutta koronatartuntaa

Suomessa on todettu 17 uutta koronatartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Kahden viime viikon aikana on todettu 76 tartuntaa enemmän kuin edeltävien kahden viikon aikana. Uusia tartuntoja on kahden viime viikon aikana todettu 336 kappaletta, kun edeltävän kahden viikon aikana luku oli 260. Kuluneen viikon aikana tartuntoja todettiin THL:n mukaan 177 kappaletta.

Kommentaarid
(Külastatud 98 korda, 1 külastust täna)