Soomes sai politseikoer raskelt haavata, kui läks kahtlusalust kurjategijat kinni võtma

Soomes sai terariista löögist haavata politseikoer Into, kui läks kahtlusalust kurjategijat kinni võtma. Juhtum oli eile teisipäeva õhtul Lahtis.

Kinnivõetav isik lõi koerale terariistaga pähe. Koer sai raskelt haavata, aga sellele vaatamata täitis talle antud ülesande. Koer viidi pärast seda loomakliinikusse ravile ja ta on saanud juba koju, vahendab MTV.

Koer on nüüd paranemas. Koera ründamist uuritakse kui ametiisikule vägivaldset vastuhakkamist.

No Title

Hämeen poliisilaitoksen poliisikoira Into loukkaantui eilen vakavasti kiinniotettavan haavoitettua sitä teräaseella. Onneksi Into (Suhteellisen Vatari) voi jo hyvin ja on kotona toipumassa. #poliisikoira #k9 #partiokoirahttps://t.co/h1seH8DpBx pic.twitter.com/cJuAkhBOaq

Kommentaarid
(Külastatud 1,432 korda, 1 külastust täna)