Soomes püsivad söögikohtade piirangud samal tasemel

Soome toitlustusettevõtete tegevuse piirangud jäävad septembris samaks kui praegu. Restoranid ja kohvikud peavad kogu Soomes jätkama koroonaviiruse nakatumise ohu vastu võitlemist. Valitsus andis vastava määruse välja täna, 27.8.2020.

Kõigil restoranide ja kohvikute külalistel peab olema oma istekoht. Lisaks peavad söögikohad edastama oma klientidele juhised nakkushaiguste leviku tõkestamiseks. Kliendid peavad saama käsi pesta ning toitlustusettevõtte ruumid ja pinnad peavad olema puhtad. Toitlustusettevõte vastutab ka klientide vahel piisava vahemaa hoidmise eest.

Klientidel peab olema ülevaade toitlustusettevõtte kavast, kuidas ettevõte ülaltoodud piiranguid ja kohustusi rakendab.

Piirangud on sätestatud valitsuse uues ajutises määruses, mis ajutiselt piirab toitlustusettevõtete tegevust nakkushaiguste leviku tõkestamiseks. Määrus kehtib 1. – 30. septembrini 2020.

Kommentaarid
(Külastatud 134 korda, 1 külastust täna)