Soomes kukkus alla väikelennuk, 6 inimest viidi haiglasse

Soome idaosas Imatras kukkus täna laupäeva õhtul alla väikelennuk. Lennukis olnud piloot ja 5 reisijat toimetati haiglasse.

Päästekeskus sai teate õnnetuse kohta kell 17.40. Õnnetus juhtus Imatras Immola lennuväljal. Piloot ja reisijad viidi kontrolli Lõuna-Karjala keskhaiglasse, vahendab Iltalehti.

Lennuk kukkus alla ligi 10 meetri kõrguselt. Tegemist oli teatud tüüpi Cessna lennukiga. Praegu pole teada, mis vanuses reisijad olid ja millised on nende vigastused. Samuti pole teada lennuki allakukkumise põhjus.

Pienkone putosi maahan Imatran lentokentällä – lentäjä ja viisi matkustajaa sairaalaan

Pelastuslaitos sai onnettomuudesta hälytyksen noin kello 17.40. Pienlentokone putosi nousun yhteydessä maahan Imatralla Immolan lentokentällä, kertoo Etelä-Karjalan pelastuslaitos. Lentäjä ja koneessa olleet viisi matkustajaa on toimitettu Etelä-Karjalan keskussairaalaan tarkastettavaksi, kertoo päivystävä palomestari Arto Taina Iltalehdelle. Kone putosi noin kymmenen metrin korkeudesta. Kyseessä oli laskuvarjohyppääjien kuljettamiseen käytetty kone.

Kommentaarid
(Külastatud 669 korda, 1 külastust täna)