Soomes hukkus ATV-õnnetuses noor mees

Kesk-Pohjanmaal Kaustineni vallas hukkus reedel ATV-õnnetuses 1980ndatel aastatel sündinud mees. Mees sõitis ATV-ga suurel kiirusel kinnisele alale, kus oli tee peal ees kett.

Mees sõitis ATV-ga ketti, kukkus ATV pealt maha ja hukkus. ATV sõitis veel kümneid meetreid edasi kraavi. Jälgedest oli näha, et mees üritas pidurdada, aga oli juba hilja, vahendab Iltalehti.

Politsei jätkab surma põhjuste uurimisega. Ühtlasi tahab politsei välja selgitada, kas tee sulgemine oli tähistatud. Kõne alla võib tulla liikluse ohustamine. Kontrollitakse ka seda, kas tee sulgemine oli lubatud. Ilmselt oli tegemist turvatsooniga, et võõrastel oli liikumine keelatud.

Nuori mies ajoi mönkijällä kettinkiin ja kuoli Kaustisella

Poliisi tutkii tapausta onnettomuutena, mutta haluaa selvittää tien statuksen. 1980-luvulla syntynyt mies on kuollut Kaustisella perjantaina sattuneessa liikenneonnettomuudessa. Tapahtuneesta uutisoi ensin Keskipohjanmaa. Mies kuoli ajettuaan mönkijällä ilmeisen kovaa nopeutta suljetulle turvetyömaalle johtavaa tietä. Tie oli suljettu kettingillä, jota mies ei poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan huomannut ajoissa. Mies lensi mönkijän päältä tielle ja kuoli.

Kommentaarid
(Külastatud 175 korda, 1 külastust täna)