Soome peaminister abiellus

Soome peaminister Sanna Marin avaldas täna sotsiaalmeedias oma pulmapildi ja teate, et ta abiellus eile laupäeval, 1. augustil.

Marin kirjutab, et on leidnud omale selle õige. Ta lisab, et on õnnelik ja tänulik, et saab jätkata elu koos armastatud inimesega. Ta jätkab, et nad on kogenud elus palju, on jaganud nii rõõmu kui kurbust, on toetanud teineteist raskel ajal, on veetnud koos oma nooruse ning kasvanud koos vanemateks tütrele. „Sa oled kõikidest inimestest minu jaoks see õige,” kirjutab Marin, „Tänan, et oled minu kõrval.”

Soome valitsus andis teada, et Marin ja Markus Räikköneni pulmapidu toimus peaministri Kesäranta residentsis. Peol osalesid vaid lähedased sugulased ja sõbrad. Kokku oli külalisi 40.

Marin ja Räikkönen on koos elanud 16 aastat ja neil on 2,5-aastane tütar.

 

View this post on Instagram

 

Eilen sanoimme toisillemme tahdon. Olen onnellinen ja kiitollinen, että saan jakaa elämäni rakastamani ihmisen kanssa. Olemme nähneet ja kokeneet yhdessä paljon, jakaneet ilot ja surut, ja tukeneet toisiamme tyvenessä ja myrskyssä. Olemme eläneet yhdessä nuoruutemme, varttuneet aikuisiksi ja kasvaneet vanhemmiksi rakkaalle tyttärellemme. Kaikista ihmisistä Sinä olet minulle se oikea. Kiitos, että olet vierelläni. Kuva: @minttusaarni

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin) on

Kommentaarid
(Külastatud 1,075 korda, 1 külastust täna)