Soome lennufirma Finnair koondab massiliselt töötajaid, väheneb ligi 1000 töökohta

Soome lennufirma Finnair alustab masskoondamistega. Väheneb kokku ligi 1000 töökohta. Lisaks jätkuvad tuhandete Finnairi töötajate pikaajalised sundpuhkused.

Töötajate arvu vähendamisega soovitakse kokku hoida 100 miljonit eurot. Ettevõte soovib alles jätta võtmetöötajad, et oleks võimalik tegevust alustada niipea, kui turud toibuvad ja lendamine hakkab kasvama. Sel põhjusel ei koondata eriti lendureid, vahendab MTV.

Finnairi info kohaselt on koroonakriis põhjustanud lennunduse ajaloo suurima kriisi. Praegu lendab Finnair seoses piirangutega vaid väikse osa tavapärastest lendudest. Kiiret muutust pole olukorras ette näha. Ettevõte tulud on oluliselt vähenenud, mistõttu tuleb hakata kulusid kärpima.

Kommentaarid
(Külastatud 172 korda, 1 külastust täna)