Soome baarman käis koroonaga tööl, nakkusega puutusid kokku sajad inimesed

Põhja-Pohjanmaal Raahe linnas on olnud koroonaga nakatumine nii koolis kui ka lokaalis Raahen Oluthuone.

Oluthuone lokaalis käis koroonaga tööl ettevõtte omanik. Ta on öelnud väljaandele Raahen Seutu, et nakkusega võib olla kokku puutunud sadu inimesi.

Nakatumisest teatas ettevõtja ise, Raahe linn pole veel asja kohta teadet väljastanud. Ettevõtja rääkis, et teisipäeval jäi tal kurk haigeks, kolmapäeval käis testi tegemas ning tõusis palavik. Reedel käis mees aga tööl, kahjuks, tunnistas ta kohalikule väljaandele.

Kui mees käis haigusnähtudega tööl, oli lokaal suletud. Samas ta imestas, kuidas võtab testi tulemuste selgumine aega 3 päeva. Ta loodab, et paari nädala jooksul Oluthuones käinud inimesed lasevad end testida, kui neil ilmnevad haigusnähud.

Raahen Oluthuoneen yrittäjällä koronatartunta – altistuneita voi olla satoja

Raahen Oluthuoneen yrittäjä Harri Paulasuo on saanut koronavirustartunnan. Paulasuo on oireettomana altistanut satoja ravintolan asiakkaita. - Tiistaina tuli kurkku kipeäksi, keskiviikkona kävin testeissä, ja siinä nousi kuume. Torstaina alkoi olo paranemaan, ja eilen kävin töissä – valitettavasti, Paulasuo kertoo Raahen Seudulle lauantai-iltana. Paulasuo korostaa, että kun hänellä oli oireita, oli ravintola suljettu.

Kommentaarid
(Külastatud 1,303 korda, 1 külastust täna)