Saksamaal on olukord koroonaga väga hull, päevaga tuli juurde 1226 uut nakatumist, süüdistatakse alkoholiga pidusid

Saksamaal on koroonaviirusega nakatumine teinud järsu hüppe. Täna kolmapäeval tuli juurde 1226 uut nakatumist, mis on suurim ööpäevane tõus alates maikuu algusest. Päeva keskmine nakatumiste arv on kerkinud viimase kuu aja jooksul 350 pealt 900 peale.

Nakatumised on levinud nüüd juba üle terve Saksamaa ja see muudab nakkuseahelate tuvastamise väga keeruliseks. Saksa terviseminister Jens Spahn ütles, et nakatumised on valdavalt seotud pidudega, kus tarbitakse alkoholi, vahendab Daily Mail.

Saksamaal on koroonaga nakatumiste kordaja olnud suurem kui 1 viimased kuu aega, mis tähendab, et nakkus levib kontrollimatult. Terviseametnike väitel on uus tõus väga murettekitav ja seda seostatakse turistide naasmisega mujalt Euroopast.

Kuigi nakatumiste arv on Saksamaal kasvanud, on koroonaga seotud surmajuhtumid olnud vaid üksikud. Nakatumiste tõus Saksamaal on suurendanud kartusi koroona teisest lainest Euroopas, sest nakatumised on tõusuteel ka Prantsusmaal ja Hispaanias.

Germany suffers worst daily spike in coronavirus cases since May

The 1,226 new cases are the highest figure since May 9, bringing total to 218,519 7-day average of daily cases has risen from 350 to 900 in the space of a month Health minister Jens Spahn warned outbreaks are in ‘almost all parts of Germany’ Germany saw its worst daily spike in coronavirus cases for three months today as a ‘very concerning’ rebound in infections continues to gather pace.

Kommentaarid
(Külastatud 410 korda, 1 külastust täna)