PILTUUDIS: Soomes kannavad juhtivad poliitikud näomaski

Erinevalt Eestist, kus juhtivad poliitikud näomaski ignoreerivad, kannavad Soomes poliitikud teadlikult näomaski. See on hästi näha täna toimuval peaministrierakonna sotside üldkogul.

Soomes suhtutakse koroonasse tõsisemalt kui Eestis, see kajastub statistikas. Soomes on koroonaga nakatumiste arv 14 päeva jooksul 100 000 elaniku kohta poole madalam kui Eestis, Soomes 5 ringis, Eestis 10 ringis.

Eesti mängib koroona suhtes tulega, kuna võib jääda ilma võimalusest karantiinivabale ühendusele Soomega. Eesti on juba Soome jaoks ohtliku piiri ületanud.

No Title

SDP – taas aikaansa edellä! 46. puoluekokous on alkamassa Tampereella. SDPn puoluekokoukset ovat aina juhlavia tilaisuuksia, mutta tällä kertaa järjestelijät näyttävät ylittäneen itsensä. Sali, kokouspaikka sekä järjestelyt ovat UPEITA. 🌹✨#sdp2020 #feministienpuolue pic.twitter.com/GYBuHjTRBs

Kommentaarid
(Külastatud 197 korda, 1 külastust täna)