PILDID: Eesti laulvast revolutsioonist valmib muusikal, selle tarbeks filmiti muusikavideot

Esmaspäeval filmiti järgmisel, 2021. aasta kevadel Los Angeleses esietenduva muusikali „Laulev Revolutsioon” muusikavideo loole „Never Forget Who You Are”, mida esitab New Yorgis elav Eesti päritolu näitleja ja laulja Kristi Roosmaa.

Muusikal on kirjutatud Broadway veterani Tony Spinosa ja James Bearharti poolt inspireerituna Eesti ajaloost.

Kristi Roosmaa tegi oma debüüdi eelmisel aastal Ameerika Ühendriikide ühes vaadatuimas teleshows „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” Grammy auhindadega pärjatud räppari Residente ja Bad Bunny’ga. Kristi on lõpetanud Ameerika Muusikali ja Draama Akadeemia, esinenud solistina Carnegie Hallis ning pärjatud parima naisnäitleja tiitliga lühifilmis „Wildflower” näitlemise eest.

Muusikavideo produtsendiks ja režissööriks on äsja Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakooli audiovisuaalse meedia eriala cum laude lōpetanud Vivian Säde. Vivian asub sügisest omandama magistrikraadi stsenaristikas Edinburgh Napier ülikoolis Šotimaal.

Projektis lööb kaasa ka New Yorgis elav eestlasest brändijuht Valev Laube, kelle firma The VL Studios tegeleb muusikali turundusliku poolega.

Muusikavideo, mida sponsoreeris Tallinna Lauluväljak ja kus on näha Eesti disainer Liina Stein’i loodud kleiti, avalikustatakse septembri lõpus.

Rohkem informatsiooni muusikalist – www.singingrevolutionthemusical.com

Siin pildid muusikali video tegemisest, fotode autor Liisabet Valdoja:

Kommentaarid
(Külastatud 474 korda, 1 külastust täna)