Ootamatu avastus: Prantsuse nudistide kuurordis nakatusid koroonaga ligi 100 nudisti, kuigi neil, olid näomaskid ees

Prantsusmaal Cap d’Agde’i nudistide kuurordis nakatusid koroonaga vähemalt 95 nudisti, kuigi neil olid kogu aeg näomaskid ees.

Lisaks kaebasid haigusnähte 50 inimest, kes olid käinud nudistide külas. Terviseametnikud peavad sellist puhangut väga murettekitavaks, vahendab Daily Mail.

Nudistid ütlesid, et nad järgisid kõiki juhiseid – kandsid maski ja hoidsid distantsi. Terviseametnikud aga hoiatavad nüüd selle koha eest, mis asub 50 km Montpellieri linnast lõuna pool. Seda kohta armastavad ka svingerid.

Prantsusmaal muutusid näomaskid siseruumides kohustuslikuks alates 20. juulist. Nudistide kuurordis on mitmeid siseruume nagu poed, pangad, söögikohad, baarid ja klubid. Meedikud tegid eelmise nädala esmaspäeval vabatahtlikele 194 testi ja 38 neist olid positiivsed. Seejärel tehti kolmapäeval veel 244 testi, millest positiivseid oli 57. Reedel tehti veel 310 testi, mille tulemusi oodatakse käesoleval nädalal.

Terviseametnike väitel on koroonaga nakatumine nudistide hulgas neli korda suurem kui mujal ümbruskonnas. Eile pühapäeval tuvastati Prantsusmaal viimase ööpäevaga kokku 4900 koroonaviirusega nakatumist. Nakatumised on väga levinud nüüd 20-40-aastaste pidutsejate hulgas.

Cap d’Agde on üks maailma suurimaid nudistide kogukondi, kus viibib suvisel hooajal ligi 40 000 inimest.

100 nudists test positive for Covid-19 after outbreak at French resort

At least 95 nudists have tested positive at the French resort of Cap d’Agde Another 50 have reported falling sick after returning home from the village Health officials called outbreak ‘very worrying’, as cases soar nationwide Nudists told to comply with social distancing, including wearing masks French health authorities have warned of a ‘very worrying’ outbreak of coronavirus at a famous nudist resort in the south of the country.

Kommentaarid
(Külastatud 602 korda, 1 külastust täna)