NB! Valehäire! Soome terviseametkonnad panid puusse, ürituste piirang on septembrist jätkuvalt 500, mitte 50

Soome sotsiaal- ja terviuseministeerium andis teada, et vabandab segaduse pärast, kuna üks null ununes ära. See tähendab, et alates septembrist on kogunemiste ja ürituste osavõtu piirang jätkuvalt 500, mitte 50, nagu täna esmaspäeva hommikul teatati.

Ministeerium oli piirkondlikele juhtimisorganitele edastanud kogemata vale info, kus üks null oli puudu. Sellest tekkis segadus.

Nüüd valitseb Soomes suur pahameel, kuna mõned üritused pandi ministeeriumi edastatud valeinfo tõttu küsimärgi alla.

No Title

STM:n ohjauskirjeessä aluehallintovirastoille @AVItwiittaa oli valitettava kirjoitusvirhe. Linjaus kokoontumisrajoituksiin ei ole muuttunut, 500 henkilöä on edelleen rajana, ei 50. Nolla oli pudonnut pois. Olemme pahoillamme, korjaamme asiaa parhaillaan. #korona

Kommentaarid
(Külastatud 322 korda, 1 külastust täna)