Mis viirus? Wuhan pidutseb, ei mingeid maske ega vahede hoidmist

Sel ajal kui terve maailma ägab koroonaviiruse käes ja kehtestab eri piiranguid, on viiruse algses epitsentris Hiinas Wuhanis elu naasnud tavapärastesse rööbastesse. Võimud on öelnud, et maski võib koju jätta.

Wuhanis toimuvad üksteise järel suured peod ning inimesed on tihendalt koos. Praegu on käimas suur õllefestival, kus kohal tuhanded inimesed.

Alates maikuust pole Wuhanis tuvastatud enam ühtegi koroona juhtu. Lapsed lähevad 1. septembril rahulikult kooli ja inimesed käivad tööl, nagu poleks midagi olnudki.

Viimati avastati Wuhanis mõned koroonaga nakatumised maikuus, aga siis testiti kõiki 11 miljoni elanikku ja juuriti haigus lõplikult välja. Karm karantiin, mis kehtestati Wuhanis 23. jaanuaril lõppes aprillis.

No Title

The city of #Wuhan is holding a week-long beer festival By @QuickTake#COVID19 #coronavirus #WearAMask @RagusoSergio @Victoryabro @LavaletteAstrid @sulefati7 @achyutaghosh @SiddharthKS @CurieuxExplorer @Dahl_Consult @Sharleneisenia @KanezaDiane @AkwyZpic.twitter.com/xd0Dqbs27R

No Title

Starting from Aug 8, until the end of this year, 23 Level A tourist attractions in #Wuhan, the origin of #COVID19 #CCPVirus, will be free. People can book their free tickets online.This video is at #HappyValley Wuhan. People enjoy themselves without #socialdistancing. pic.twitter.com/BmMFaoE19j

Kommentaarid
(Külastatud 1,262 korda, 1 külastust täna)